Svakog jutra budila ih je ČUDNA BUKA, a onda su saznali da je njihova OAZA MIRA zapravo NOĆNA MORA

Spavaća soba
Printscreen/Youtube

Bračni par koji živi u jednoj staroj kući svakog jutra između četiri i pola 5 ujutro budila je čudna buka.

 

Kada bi se probudili i otišli da pogledaju o čemu se radi, nikad ničega nije bilo, ali su bili uvereni da se stvari više nisu onakve kakve su ih ostavili pred spavanje.

Kada su ispričali prijateljima za ova neobična iskustva, mnogi su im rekli da to znači samo jedno – da u kući imaduhova.

IZ MINUTA U MINUT: Evo šta se sve događa sa telom nakon smrti (VIDEO)

Iako su bili skeptični, kontaktirali su stručnjake za paranormalne aktivnosti, koji su im preporučili da stave kameru u spavaću sobu, kako bi sutradan mogli da vide šta se to dešava u prostoriji koja bi trebalo da bude njihova oaza mira.

To su i učinili – postavili su kameru i legli na spavanje, a sutradan ostali u šoku!

Naime, kada je sat otkucao kritično vreme, videli su da su se vrata ormara sama otvorila i ostala takva, stonalampa se srušila, a kabl iščupao iz struje, kao da ju je neko svom snagom izvukao!

Jezivi zvuk iz dubina: Evo ŠTA SE ČUJE NA NAJDUBLJOJ TAČKI SVETA (AUDIO)

Nakon toga, pored kreveta se vidi čudna silueta koja se izdiže, a potom i spušta pod krevet, za koju vlasnici kuće veruju da je u pitanju devojčica koja je nekada tu živela.

Sada su ubeđeni da je njihova kuća posednuta duhovima i tragaju za najboljim rešenjem kako da se oslobode ovih noćnih mora.