SVET FRAPIRAN POSTUPKOM OVOG ČOVEKA: Uhvatio mladića u krađi bicikla, pa ga OBELEŽIO za čitav život! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Tetoviranje
print screen/you tube.com/BrandNews

Tatu-majstor je uhvatio tinejdžera kako krade bicikl iz njegovog dvorišta. Mladić nije uspeo da pobegne, a teško da bi bilo ko lako prihvatio kaznu koja ga je snašla.

 

Jedan tinejdžer prihvatio je surovu kaznu jednog tatu-majstora koji ga je uhvatio da krade bicikl iz njegovog dvorišta, pa mu je istetovirao na čelo reči – ja sam lopov.

Majkun Vesli iz Brazila, uhvatio je tinejdžera u krađi bicikla, a onda mu je rekao da sedne na stolicu kako bi ga kaznio tetovažom na kojoj piše “ja sam lopov“ i to na čelu.

Njegov saučesnik je sve snimao telefonom, a video je završio na društvenim mrežama gde je izazvao bes javnosti zbog surove “kazne“ tatu-majstora. Roditelji tinejdžera su slučaj prijavili policiji, a najgore od svega je što se njemu gubi svaki trag nakon što mu je urađena tetovaža na čelu.

Tatu-majstor i njegov saučesnik terete se za nasilje. Uhapšeni su, a policiji su rekli da su maloletnika pustili da ide nakon što su ga istetovirali i da nemaju pojma gde je mogao da ode.

Upozoravamo da snimak može biti uznemirujuć.