SVETSKO BIBLIJSKO DRUŠTVO UPOZORAVA: Bićete svedoci APOKALIPSE!

Apokalipsa
Pixabay.com

Apokalipsa dolazi i kraj sveta će se desiti 2021. godine, kažu hrišćanski teoretičari zavere koji veruju da smo na ivici uništenja civilizacije.

 

Svetsko biblijsko društvo veruje da će se svet završiti u ili pre 2021. godine, sa Isusovim povratkom do 2028. godine posle apokalipse.

U nizu knjiga, predsednik Svetskog biblijskog društva, dr Kenton Bešor, istakao je svoje prognoze za predstojeće uznesenje, i veruje da je to počelo skoro pre jednog veka.

U biblijskom smislu, dr Bešor tvrdi da je Drugi svetski rat i rađanje Izraela označilo početak kraja za čovečanstvo.

U svojoj knjizi “Kada će se uznesenje dogoditi?” teolog piše: “Priča o drvetu smokve je proročanstvo o ponovnom rođenju nacije Izraela.

On objašnjava: “Grčki izraz “panta tauta” koji u prevodu znači “sve te stvari,” odnosi se na početak porođajnih bolova (Matej 24:8).

Isus je rekao, u stvari, da kada vidite porođajne bolova (Prvi i Drugi svetski rat i glad, pomor i zamljotrese) znaćete da je njegov povratak blizu. Grča reč “genea” u pravodu znači “generacija.”

– To bukvalno znači  da će “rođeni” (izraelski narod) postojati kada se On vrati, piše webtribune.

Dr Bešor dodaje: “Sedam glavnih znakova je već ispunjeno, pet glavnih znakova je trenutno ispunjavaju, i još 15 znakova tek treba da bude ispunjeno.”

 

– Oni koji gledaju su poslušne sluge Gospoda. Gospod Isus nam je naredio da pratimo njegov povratak.

On takođe predviđa rat, sa Izraelom u centru suprotstavljanja većim nacijama kao što su Iran i Rusija, dok će druge religije osetiti Božiji gnev.

Dr Bešor: “Kada ovi narodi krenu protiv Izraela, Bog ne samo da će poraziti ove vojske, nego će poslati vatru na Rusiju i Iran i one koji “borave sigurno na ostrvima”

Ja to vidim kao uklanjanje islamskog prisustva. Tako da je to veliko čudo koje će izazvati mnoge da se okrenu Gospodu.