“TO JE POTPUNO PRIRODNO!” Zbog kontroverzne objave proglašena za NAJGORU MAJKU IKADA

Jedna majka nedavno je izazvala pravu buru na društvenim mrežama, kada je priznala da ima intimne odnose sa svojim mužem dok je njihov sin u istoj sobi. Mnogi su taj postupak osudili i nazvali ga najblaže rečeno - neprikladnim.

Seks
Foter / Matt Romack Photography / photo on flickr

Seli Mastang, koja je 15. februara postala majka i rodila svog sina Ažur Sitara smatra da bi društvo trebalo da prestane sa stigmatizacijom intimnosti, pa je sa ljudima koji je prate na mrežama, odlučila da podeli post u kojem objašnjava kako ima odnose sa svojim suprugom dok je njihov petomesečni sin u sobi.

Rekla je da je “prirodno” da se zbliži sa svojim mužem Mičem Gobelom, dok je njen sin u blizini. Post se ubrzo pokazao kontroverznim i krenuli su da pljušte komentari.

Zamislite da vam dođe dete od osam godina i kaže da je spremno na odnose, jer ste vi toliko otvoreni oko te teme u vašoj kući – komentarisao je jedan korisnik.

Seli je ubrzo nakon napada obrisala post, ali je ostala pri svom mišljenju.

Na Instagram storiju objavila je izjavu u kojoj objašnjava da vođenje ljubavi obično uključuje ljubljenje i masažu i insistirala da ne tera svog sina da je posmatra u tim situacijama, a onda objasnila da joj kuća u kojoj živi ne obezbeđuje dovoljno privatnosti.

Rekla je i da je njen sin bio prisutan, ali da je spavao, kao i da ne vidi ništa loše u tome da se ljubav ispoljava slobodno, ali da je post morala da obriše zbog napada na nju i njenu porodicu.loading...