TVRDI DA JE PRAVA VILA: “Pričam sa bićima sa drugih planeta, volim ljude i imam SAMO JEDAN CILJ” (VIDEO)

Upoznajte jutjuberku i spiritualnu učiteljicu Kimberlel Eventajd, ženu koja se identifikuje sa šumskim vilama, i veruje da je na ovaj svet došla da bi pomogla ljudima da se duhovno uzdignu.

Printscreen

Ova tridesetšestogodišnjakinja se poistovećuje sa vrstom vila po imenu “Pleiadian Starseed”, i njene “moći” podrazumevaju komunikaciju sa bićima sa drugih planeta, a zemaljski cilj joj je da pomaže običnim ljudima.

Ona je dugo radila na polju spiritualnosti kad je otkrila da ima mnogo sličnosti sa vilenjacima iz romana “Gospodar prstenova”.

Kimberel ističe da su vilenjaci mnogo više od samo dugačkih ušiju, prenosi Metro. Takođe, ona veruje da svako ko voli prirodu, životinje, vile, ali i čistu savest, može postati vilenjak.

Objašnjava da je njen zadatak, kao i zadatak ljudi sličnih njoj, da šire svest putem Jutjuba, Fejsbuka i drugih društvenih mreža, pa tako ima svoj blog.

Kimberel ima i supruga koji je, kako ona kaže, običan čovek. 

– On ne razume mnogo ovo što radim i ne prati baš moje klipove, ali u potpunosti me podržava. Baš to je ono što ja želim da postignem. Balans između moje misije i ostvarivanja porodice sa njim – iskrena je ona.