U taksiju sam našla Ajfon koji pripada poznatoj osobi: Saznala sam sve njegove mračne tajne

Ajfon Telefon
Pixabay.com

Stravična priča posle koje poznate ličnosti više nećete gledati istim očima!

 

Stvarno ne znam šta bi sad trebalo da radim?

Sve je počelo sinoć. Ne mogu da opisujem do detalja šta se dogodilo jer bih time upala u nevolju. I to opaku nevolju.

Slavila sam 29. rođendan sa društvom u klubu. Negde pred jutro pozvala sam taksi i sela u njega. Stigli smo bez ikakvih problema, a onda je prosedi vozač pogledao u mene kroz retrovizor i rekao mi “nemojte da zaboravite telefon”.

Pošto sam popila malo više, bila sam ubeđena da sam ga u nekom trenutku izvadila pa

Volite mračne tajne, misteriozne događaje, teorije zavere i horor priče? Lajkujte nas na Fejsbuku, i svakodnevno uživajte u izboru priča od kojih se kosa diže na glavi, a noću spava sa upaljenim svetlima!  

mi je ispao. Strpala sam ga u torbu i ušla u stan.

Čim sam zatvorila vrata, strovalila sam se u krevet. Ujutro me je probudila zvonjava telefona. Bila sam opako mamurna pa sam se samo protegla do torbe iz kreveta. Onda sam ustanovila da ne zvoni isto kao moj, ali nisam se zamarala time.

Kada sam ga uzela u ruke, ustanovila sam da to definitivno nije moj telefon. Moj je Ajfon 5cs, pravi devojački, roze boje, a taj telefon je ogroman, crn Ajfon 6.

I dalje je zvonio pa sam prevukla prstom preko njega. Naravno, ekran je bio zaključan. Ipak, kako se može videti mala notifikacija čak i kada je zaključan, pogledala sam da vidim propušten poziv. 

Kada sam videla ime pozivaoca, bila sam ubeđena da je u pitanju skrivena kamera. Ne mogu da vam otkrijem ništa drugo osim da je njegovo ime VEOMA poznato. Reći ću vam još i da je političar.

Par minuta kasnije, dok se još nisam ni oporavila od poziva, ponovo je krenuo da zvoni. Ime je bilo drugo, ali podjednako poznato. Sigurno ga znate sa ekrana. Glumio je u mnogo filmova.

Sad je bilo jasno da je došlo do opake zabune u taksiju. Znam da ajfon ima opciju “find my iPhone”, pa sam se nadala da će je vlasnik i iskoristiti, pošto ja nikako nisam mogla da doprem do njega.

Nije još bilo ni jedan popodne, kada su krenule da pristižu poruke, i to u ogromnim količinama. Čak i kada je telefon zaključan, ipak možete da pročitate makar delić poruke, pa sam se bacila na pregledanje.

Prvi pošiljaoc imao je isto ime kao autor popularnog bestselera. Pisalo je “Bilo je fantastično sinoć. Zaista nezaboravno. Jedva čekam da ponovimo”.

Zatim je usledila slika. Jedva sam uspela da razaznam šta je bilo na njoj, ali svakako sam videla ljude u kavezima. Bili su lepo obučeni, kao na koktel zabavi, ali su bili jako prljavi. Kolena su im bila odrana, a žene su nosile jako kratke suknje. Jedan momak imao je masnicu na oku.

Još se ni od nje nisam opasuljila, stigla je druga. Krupan kadar na devojku sa kratkom suknjom. Plakala je iza rešetaka, a niz obraze joj se slivala maskara.

Ponovo poruka. “Hahahaha”.

Onda je usledio čitav niz poruka, od različitih pošiljaoca, ali svi su bili slavne osobe. Svi su slali užasne fotografije i pričali o nekakvoh zabavi. Možda je to bila i neka emisija. Šta god bilo, svi su pisali da su se sjajno zabavili.

Stizale su slike – žena u vrtoglavo visokim potpeticama, prljava i krvava, sparinguje u ringu a oko nje je publika u transu.

Zgodan čovek u pocepanom odelom koji punim šakama gura čokoladu sebi u usta. Učinilo mi se da među čokoladom ima i neke bljuvotine.

Žena sa crvenim cipelama kojoj se na licu vidi agonija.

Troje ljudi vezanih konopcima, jednog za nogu grize pobesneo pas.

Zatim selfiji svih tih poznatih faca koje se smeju u kameru, dok se u pozadini vide sve te strahote.

Mogla bih kjoš da vam opisujem, ali neću. Muka mi je kad ih se samo setim.

Međutim, zbog još jedne stvari osećam mučninu. Pre samo par minuta, poruke su prestale da stužu, a telefon se isključio sam od sebe.

Mislim da je opcija “find my iPhone” uključena, i da ga vlasnik upravo koristi.

I zato se pitam ŠTA SADA DA RADIM?