UKLETO POZORIŠTE KRIJE TAJNU: U njemu je UMRLO 25 LJUDI, a sada je snimljeno KRETANJE DUHOVA (VIDEO)

duh
Print screen

"Old Nick" pozorište u Linkolnširu je mesto dobro znano "lovcima na duhove", a jedan od njih je konačno uspeo da postojanje suhova dokaže video snimkom.

 

Tim Metjus već godinama “lovi duhove” širom sveta, a kada je posetio pozorište čuveno po stecištu utvara, konačno mu se posrećilo da snimi njihovu aktivnost. 

“Old Nick” pozorište u Linkolnširu je jezivo mesto, pre svega, zbog činjenice da je u njemu umrlo 25 ljudi. Zato je ono godinama meta svakog “ghostbustera”, pa je tako i Tim došao sa svojom ekipom da istraži njegovu unutrašnjost. Dok su oni bili usredsređeni na jedan deo pozorišta, iza njih je “proleteo” komad papira. Na njihovu žalost, oni to nisu videli “golim okom”, već na video snimku koji su naknadno gledali, a zaključili su da se radi o delu scenarija.

Nisam znao da je to snimljeno, kao ni šta je dok nisam video okačio na jednu grupu na Fejsbuku. Tada su me neki članovi kontaktirali i ukazali na pomenuti list papira, za koji u prvom momentu nismo znali šta je. Onda je neko rekao da se najverovatnije radi o delu scenarija. U svakom slučaju, to je paranormalno – rekao je Tim Metjus za “Mirror”.

On je priznao i da je bio prestravljen činjenicom da je neko stvorenje verovatno prošlo iza njih sa tim listom u ruci. Takođe, rekao je da je pre nego što je snimljen pomeniti snimak, video neku prikazu iza jedne od žena iz ekipe, koja je izlazila iz jedne od pozorišnih garderoba.

Ona je poslednja izašla iz te garderobe, tako da sam siguran da je to iza nje bio duh, samo ne znam da li je to neko od nekadašnjih glumaca – priznao je Tim.

Pozorište “Old Nick” nekada je bilo policijska stanica, pa neki smatraju da se u njemu pojavljuju duhovi policajaca koji su tu nekada radili. Danas je ono jedno do glavnih mesta na mapi svih lovaca na paranormalne aktivnosti.