Da li vam se nekada desilo da se upoznajete sa nekim, a da imate utisak da se odavno poznajete? Ne umete rečima da opišete to osećanje nepostojećeg sećanja koje ste sami izgradili... Postoji rešenje za to.

 

Ako ste doživeli nešto slično, vrlo je moguće da ste sreli svoju voljenu osobu iz prošlog života i da su vam se putevi ponovo ukrstili. Kada nam se dogodi tako nešto retko ko pomisli da tu osobu poznaje iz prošlog života, ali znamo i osećamo da smo se nekada negde sreli sa tom osobom.

Možda pre tog susreta i niste verovali u reinkarnaciju i prošle živote, ali ovakav doživljaj ume da otvori um i da vam ukaže na postojanje drugih opcija.

Kada sretnete nekoga iz prošlog života osećate se neverovatno – neobično, ali dobro. Međutim, nekima osvanu i loše uspomene i loša osećanja u vezi sa davnom prošlošću, tj. prethodnim životom.

Treba da veruejte u svoju intuciiju. Ne traju svi odnosi večno, a iz nekih od njih treba naučiti bolne lekcije. Ako naiđete na nekoga za koga osećate da ga znate oduvek, to znači da imate nedovršena posla na Zemlji.

Svi doživljavamo takve situacije u kojima srećemo nepoznatog čoveka, a imamo utisak da se znamo odavno i da imamo jaku i duboku vezu sa tom osobom. To često može da znači da je u duhovnom smislu došlo do spajanja karme.

Karmička veza iz prethodnog života je teorija po kojoj ljudi nalaze svoju voljenu osobu i nastavljaju da grade i jačaju vezu – u svakom narednom životu.