UPOZORENJE RODITELJIMA: Dečak pristao na viralni izazov, pa umalo ostao bez testisa

Emadžejn Sammers, majka 12-godišnjeg dečaka Bejlija upozorila je roditelje širom sveta na novi viralni izazov, koji se zove "Bangcock", zbog kojeg je njen sin završio u bolnici i sada mora na operaciju testisa.

printscreen/facebook.com/Emmajayne Summers

Reč je o izazovu koji se proširio birtanskim školama i koji počinje tako što dečaci pitaju druge dečake “Koji je glavni grad Tajlanda?”. Odgovor je Bangkok, što na engleskom jeziku može značiti i “bang cock”, žargonski izraz za udarac u muški polni ogran.

Upravo se to dogodilo njenom sinu, koji je udarac zadobio u četvrtak, a nakon povratka iz škole nije mogao sediti, spavati, a onda su otišli u bolnicu. U bolnici su dečaka hitno pripremili za operaciju, a majka je morali dati i pristanak da mu se, u najgorem scenariju, testisi i odstrane. 

Zbog hitnosti slučaja, dečaku nisu mogli dati pravi anestetik, a nije bilo vremena ni za običnu kremu za ublažavanje bolova:

– Moj sin je plakao, vrištao i molio me da mu pomognem. Bila je to najgora noćna mora mog života, gledati ga u takvim bolovima, bez moći da mu pomognem. Moje srce je puklo – rekla je majka.

Dečak je hitno operisan, a njegovi testisi su morali biti rasečeni, pa opet zašiveni i dete sada mora na strogo mirovanje najmanje šest sedmica.

Nadamo se da će ova priča služiti kao upozorenje deci da prestanu sa ovim odmah i da shvate da su ozbiljne posledice ovog izazova realnost.