USAMLJENI STE? Iznajmite ZLATNU RIBICU: Ovaj hotel izlazi u susret gostima kojima TREBA DRUŠTVO (FOTO)

zlatna ribica
pixabay

U hotelu znaju da ljudima nije prijatno da potpuno sami provedu noć u hotelskoj sobi pa su im ponudili da iznajme zlatnu ribicu koja bi im pravila društvo.

Hotel Čarleroi u blizini Brisela svojim gostima koji dođu sami može po pristupačnoj ceni da iznajmi društvo zlatne ribice.

U ovom hotelu su svesni da ljudima koji su primorani da budu sami u hotelskoj sobi nije baš prijatno, pa su našli način da im olakšaju boravak, prenosi Metro.

Iako hotel duže vreme ima u ponudi opciju iznajmljivanja zlatne ribice, jedna devojka je fotografiju ribice sa recepcije postavila na Tviter, pa izazvala lavinu komentara.

Na fotografiji se vidi zlatna ribica u akvarijumu i pored nje papir na kome piše da može biti vaša ako platite 3.5 evra za noć.

Mišel Kuk koja je podelila fotografiju rekla je kako nije izdržala da tako nešto zadrži samo za sebe.

Ona nije odsela u tom hotelu već njena prijateljica koja joj je i prosledila fotografiju.

Desilo se da Mišelino oduševljenje nije naišlo samo na podršku već i na neke psovke.

– Moja drugarica je odsela u hotelu u Belgiji. Ponuđeno joj je da u slučaju da se oseća usamljeno iznajmi zlatnu ribicu – napisala je pored fotografije.

Ribica koja se nalazi na toj fotografiji nije jedina koja može da se iznajmi u tom hotelu.

Hotel poseduje ogroman akvarijum sa drugim ribicama u kome se nalaze brojne biljke, sklonište i filter za vazduh.loading...