Užas: Fotografisala se sa raspadajućim lešom u pozadini, a nakon toga vodila ljubav sa saučesnikom

Sojers se hvalio svojim prijateljima ubistvom čoveka i pokazivao im fotografije svog zločina. Pisao im je poruke sa sledećom sadržinom 'Ako želite da vidite nešto bolesno, poslaću vam fotografiju leša'.

Kirsti Edmondson (23) napravila je selfi sa mrtvim telom muškarca kojeg je ubila zajedno sa svojim ljubavnikom Kristoferom Sojersom (36). Ne samo to, već su oni i snimili svoj seks u krevetu žrtve dok se telo preminulog u stanu raspadalo nedelju dana, prenosi Mirror

Sojers se hvalio svojim prijateljima ubistvom čoveka i pokazivao im fotografije svog zločina. Pisao im je poruke sa sledećom sadržinom “Ako želite da vidite nešto bolesno, poslaću vam fotografiju leša”.

Na suđenju je rečeno da su nesrećnog 42-godišnjeg muškarca ubili heroinom kako bi mu ukrali novac. Naime, nakon ubistva su mu uzeli kola i pokušali da sa njegove kreditne kartice skinu 100 funti.

U julu 2012. godine, oni su ubili drugog muškarca na isti način – ubrizgali su mu veću količinu heroina a zatim mu ukrali kreditnu karticu koju su koristili.