VANZEMALJCI U EGIPATSKOJ PUSTINJI napravili tajnu bazu?! Ovo je snimak o kome bruju internet

Vanzemaljci
Youtube screenshot

Lovci na NLO na satelitskim snimcima Google Eartha otkrili su neobične stukture usred egipatske pustinje!

 

Ovaj neobičan kompleks građevina otkriven je istočno od glavnog egipatskog grada Kaira, a sastoji se od dve šiljate zgrade okružene misterioznim krugovima.

Futuristički dizajn građevina zaintrigirao je maštu mnogih. Tako se pojavila teorija da se radi o kompleksu izgrađenom za istraživanja vanzemaljskih oblika života.

Ove neobične objekte otkrila je ekipa Secureteam10 koji se godinama bave istraživanjima NLO-a, kao i otkrivanjima tajni vezanih za vanzemaljske vrste i oblike na zemlji koje vlade širom sveta žele da sakriju.

Neke korisnike Jutjuba, ove građavine podsećaju na scene iz Ratova zvezda, neki smatraju kako se radi o nuklearnim bunkerima, peščanim farmama i podzemnim bazma ili se pak radi o bazi za ispaljivanje raketa, prenosi Daily Mail.

Jedan od korisnika Jutjuba ispod videa komentarisao je kako se objekti nalaze u neposrednoj blizini autoputa pa se zapitao koliko zapravo tajni mogu da budu?

Tajni ili ne, objekti ovog oblika sigurno nisu nešto sa čime se svakodnevno susrećemo, a dok ne otkrijemo razumno objašnjenje i njihovu svrhu, verovaćemo da se radi o bazi vanzemaljaca na Zemlji, setu za neki film ili šta god vaša mašta može da smisli.