VIDEO+FOTO: Megan Foks uopšte nije ono što mislite! Ovo je prava istina o svetskim zvezdama

Znate li od čega je umro Elvis Prisli? A kako se Tom Kruz oženio? Ovo je istina o životima slavnih ljudi.

Bijonse

Bijonse i njena sestra Solanž koja je od slavne pevačice mlađa pet godina, zapravo nisu sestre već majka i ćerka. Teoretičari zavere ovu tvrdnju potkrepljuju činjenicom da je Bijonse zapravo sedam godina starija nego što se predstavlja. Takođe, slavna pevačica zapravo nikada nije bila trudna sa Ajvi Blu. Te glasine su počele da kruže nakon čuvenog video snimka sa gostovanja Bijonse kada je nonšalantno sela u fotelju, dok se njen “trudnički” stomak savio poput jastuka.

Tom Kruz

Dobro je poznato da Tom Kruz pripada Sajentološkoj veri, ali kruže glasine da njemu ova crkva bira ženu, i da je tako zapravo i Kejti Holms postala gospođa Kruz, a u najužem izboru tada se našla i Skarlet Johanson.

Porodica Kardašijan

Robert Kardašijan nije otac mlade Kloi, pošto je Kris imala vanbračnu aferu. Tvrdnja koja zapravo šokira je da je Kloin otac u stvari O. J. Simpson.

Elvis Prisli

Zvezda poput Elvisa svakako je pokrenula mnogo teorija zavere, od kojih je svakako najpoznatija ona da “Kralj” u stvari i nije mrtav, već je iscenirao svoju smrt ne bi li se povukao i na miru uživao. Druga, opskurnija teorija glasi da je Elvis umro od konstantne konstipacije.  Da je otišao na kolonoskopiju, kao što mu je predlagao lekar, još bi dugo bio među živima.

Pol Makartni

Teoretičari zavere tvrde da je član legendarnih “Bitlsa”  poginuo u saobraćajnoj nesreći, te da je zamenjen čovekom koji mu je fizički jako sličan, po imenu  Vilijam Kempbel.On je čak i dobio nadimak Faul (Fake Paul – lažni Pol).

Merlin Monro

Teorija glasi da seks ikona nije umrla zato što se predozirala, već je ubijena zbog svoje veze sa Kenedijem. Po teoretičarima zavere, nju je ubila mafija ili CIA, jer je znala previše.

Džejms Din

Prema teoretičarima zavere, slavni glumac je iscenirao svoju smrt. Pristalice ove teorije tvrde da su, pregledajući snimak nesreće, utvrdili da ne postoji šansa da bi Džejms Din poginuo od saline udara svog “Poršea” ako se uzme u obzir brzina kojom je vozio.

Britni Spirs

Svi znamo za nervni slom kroz koji je prošla popularna pevačica, kada je obrijala sebi glavu i potpuno nestala iz javnog života. Teoretičari zavere tvrde da je sve to iscenirala vlada, kako bi se skrenula pažnja sa Bušovog brljanja u spoljnoj politici.

Kurt Kobejn

Ikona grandža nije izvršio samoubistvo, barem tako tvrde teoretičari zavere. Navodno, iako postoji njegovo oproštajno pismo, na obaraču pištolja nikada nisu pronađeni njegovi otisci, a nivo heroina u njegovom telu je bio previsok da bi roker uopšte funkcionisao, a kamoli bio sposoban da se ubije.

Megan Foks

Slavna glumica uopšte nije to što jeste! Običnom čoveku to zvuči suludo, ali oni koji su čuli za teoriju dvojnika će znati o čemu se radi – zvezdama koje su tokom godina previše izmenile svoj lik je zapravo dodeljen dvojnik. Naime, slavna glumica je, prema teoretičarima zavere, zamenjena svojom dvojnicom iz redova iluminata. I to nije sve, ovo joj je več drugi dvojnik!