ZAPISANO JE U GENIMA: Ovi slučajevi potvrđuju da je TRENUTAK SMRTI sudbinski određen!

Smrt
Pixabay.com

Ljudska istorija je prepuna bizarnih fenomena koji pokazuju da je čas smrti ponekad određen u trenutku rođenja, pa se tako ne može nikako izbeći.

 

Tome u prilog svedoči slučaj Henrija Tomasa, čoveka koji je jednog jutra za dlaku izbegao smrt na gradilištu, da bi ga istog dana našli spaljenog u stanu.

Ovo nije jedini slučaj osobe čije se telo spontano zapalilo, a još je čudnije je to što su svi predmeti oko nesrećnika ostali potpuno netaknuti.

Misteriozne okolnosti takođe su pratile i organe pokojnika. To potvrđuje slučaj Amerikanca Sonija Grejama, koji je 1995. prilikom trasplantacije dobio srce od Terija Kola, nakon što je Kol sebi pucao u glavu.

U spletu čudnih okolnosti, Grejam se počeo družiti s Kolovom udovicom, sa kojom nikada ranije nije bio u kontaktu, a dvojac je čak stupio u ljubavnu vezu, koja je izgledala identično kao i brak Kola i njegove žene. Na kraju je pao u depresiju, isto kao i Kol, te je i sam oduzeo život na isti način.

Još jedan misteriozni slučaj potvrđuje da je kobna sudbina zapisana, a reč je o mačku Oskaru iz staračkog doma u američkom gradu Providens. Oskar, koji uopšte nije bio druželjubiv, mazio se samo sa osobama koje su redovno umirale u roku od četiri sata posle kontakta s njim.

Jedna zanimljiva pojava pokazuje da je smrt zarazna. Naime, prema nekim podacima ljudi u bolnicama najčešće umiru tokom vikenda i praznika, a gotovo nikada ne umire samo jedna osoba već više njih.