ZATVOR GA JE MUČIO 10 GODINA, ali niko nije mogao ni da pretpostavi šta će LEKARI OTKRITI

Šolja
Printscreen/Youtube

Da li poznajete nekoga ko ima problema sa konstipacijom? Ako je odgovor potvrdan onda znate koliko to može da bude neprijatan i mukotrpan problem. Međutim, teško da je iko preživeo što i ovaj mladić!

 

Lekari iz bolnice u Čangduu u Kini nisu mogli čudom da se načude kada im je u ordinaciju stigao mladić koji punih 10 godina ima problema sa probavom i konstantnim zatvorom, piše portal Newser.

Nesrećni čovek je bio u zaista jadnom stanju – stomak mu je bio otekao i naduven, strašno ga je boleo i ovaj dvadesetsedmogodišnjak uopšte nije mogao usprano da stoji već je bio presamićen i teško se kretao.

Mladić je i ranije bio u bolnici zbog ozbiljnih bolova u stomaku, ali doktori nisu uspeli da ustanove uzrok problema. Sada je, međutim, situacija bila toliko ozbiljna da su lekari shvatili da će morati da ga operišu.

Pravi šok usledio je tek tokom hirurškog zahvata – u develom crevu mladića pronašli su izmet težine 11 kilograma!

Srce ovog mladića pomerilo se u desnu stranu zbog masivnog oticanja debelog creva. Takođe su mu dijagnostikovali i urođeni megakolon, koji može da zaustavi rad creva i povremeno izazove fekalne tumore.

Mladić je sada dobro ali će, kako bi sprečio da mu se ovakav strašan scenario ponovi, do kraja života morati da bude na posebnom režimu ishrane!loading...