“ŽELIM DA BUDEM FEJK”: Nijedan lekar ne želi da je više operiše, a evo ŠTA ONA KAŽE NA TO

instagram/iamdiamonddoll

Sindi Mur je jedna od mnogobrojih devojaka koja je preterala sa estetskim operacijama, pa iako je uložila mnogo novca u svoj izgled, evidentno joj to neće doneti dugoročnu sreću. Ona može opasno narušiti svoje zdravlje, pa lekari više ne žele da je operišu.

Ona je iz Mančestera, nekadašnja je učesnica rijalitija, a lekari su joj zabranili da nastavi sa estetskim korekcijama. Potrošila više od 13 hiljada dolara, kako bi izgledala kao “seks lutka”. Krenula je sa remontom grudi, pa nastavila sa usnama, a onda je odlučila da ode i korak dalje kako bi ostvarila željeni izgled. Ipak, na tom su se putu, čini se, isprečili lekari koji su odbili da nastave sa daljim operacijama.

View this post on Instagram

Last of 2018

A post shared by Cindy Moore UK Doll (@iamdiamonddoll) on

Murova je prilikom pojavljivanja u rijalitiju “Traljav posao” izjavila da želi da se operiše, a mnogi su osudli njenu odluku jer ona nije imala meru, pogotovu kada su u pitanju njene grudi.

Želim da sve na meni bude bolje. Veće grudi, veće usne i tanji struk – priznala je Sindi.

Ona je majka dvoje dece, koja se ne obazire na komentare roditelja i prijatelja, jer je, kako je sama rekla, oduvek bila pomalo ekscentrična.

Vidim često kako me gledaju i osuđuju. Ljudi mi govore da sam ‘”fejk” ali taj izgled je baš ono što ja želim – objasnila je ona.