ŽENA I HOMOSEKSUALAC DOBILI BEBU: Veštačku oplodnju uradili SAMI, a UŽASNUĆETE SE kad pročitate KAKO

Odlučili su se za metodu "uradi sam".

Dnevno.rs/Kolaž

Pošto su jedne večeri uz piće priznali jedno drugom da ne mogu da dočekaju da dobiju potomstvo, Britanka Keri Alen i njen najbolji drug, homoseksualac Ali Tomson, skovali su plan.

Proučili su načine veštačke oplodnje i opredelili se za metodu “uradi sam”: tako što će Keri ubrizgati Alijevu spermu. Jedina oprema koju su koristili bio je plastični špric i plastična kutija za čuvanje hrane iz supermarketa.

Dvadesetdevetogodišnja Keri je ostala u drugoj stanju, ali su posle 19 nedelja saznali da je bebino srce prestalo da kuca i u maju 2017. rodila je mrtvo dete.

Nisu se obeshrabrili, već su ponovo primenili istu taktiku. Ovoga puta Keri je iznela trudnoću do kraja i 23. maja rodila se devojčica Lana.

Oboje smo dugo čeznuli da postanemo roditelji, a kada sam ugledala Lanu, srce mi je bilo puno – kaže Keri, koja s Alijem živi u Berviku na reci Tvid (severna Engleska).

Ali (27) radi kao barmen, a Keri je pre trudnoće bila zaposlena u “Burger kingu”, gde su se i upoznali i odmah “kliknuli”.

Od 2014. žive zajedno, a nakon duge noći uz piće Keri, koja nije imala partnera, shvatila je da bi Ali bio savršen otac.

Bio je dobar, zabavan i rekao je da bi jednog dana želeo da postane otac, zašto to onda ne bismo uradili zajedno?
Keri kaže da je sat i po ležala s nogama naslonjenim na uglavlje nakon što je sebi ubrizgala Alijevu spermu, jer “taj položaj olakšava začeće”. Posle četvrtog pokušaja u maju 2017. ostala je u drugom stanju, ali je rodila mrtvu bebu.
Bili smo veoma nesrećni, jer su nam se snovi raspršili – kaže Keri.

U avgustu prošle godine ponovo su pokušali. Odmah je zatrudnela, a devet meseci kasnije rodila se Lana Alen-Tomson.

Bila je savršena – kaže Keri.

Kada sam videla kako je Ali gleda, shvatila sam da smo uradili pravu stvar.