ŽENA SA NAJVEĆIM JEZIKOM NA SVETU: Dugačak je 16 centimetara i pomaže joj da zaradi bogatstvo (FOTO, VIDEO)

Da se dugačkim jezikom može zarađivati, pokazuje model i influenserka Mikajla Saravia. Jezik ove 21-godišnjakinje dugačak je 16 centimetara, a na Instagramu zbog toga ima čak 2 miliona pratilaca.

printscreen/instagram.com/kkvsh

Putem ove društvene mreže ona zarađuje između 6.000 I 20.000 dolara ližući različite predmete. Na skoro svakoj fotografiji jezik joj je isplažen, ali pažnju privlači i svojim telom. Obožavaoci joj u komentarima pišu da liči na zmiju ili guštera zbog svog dugog jezika.

– Da je dugačak shvatila sam u šestom razredu osnovne škole. Mislila sam drugačije od ostalih i želela da budem drukčija – ispričala je influenserka.

View this post on Instagram

Post this picture to your page and tag me in the caption and the picture for a follow back I’m following back people until my following list is 6k comment when done

A post shared by KKVSH (@kkvsh) on

Prošle godine je, kako kaže, zaradila skoro 50.000 dolara samo zbog objava, ali joj to nije dovoljno.

– Ove godine će biti bolje. Dupliraću taj iznos – uverena je Mikajla koja, kako kaže, nimalo nije umišljena zbog popularnosti koju joj je doneo njezin jezik.

View this post on Instagram

Should I stop making tongue videos? Or Na? ???

A post shared by KKVSH (@kkvsh) on

– Skromna sam. Želela bih da to ljudi shvate – dodaje Saravia.

View this post on Instagram

How does Orange look on me? @realkkvsh ?

A post shared by KKVSH (@kkvsh) on

Osim zarade koju joj donosi njen jezik, ova 21-godišnjakinja je vlasnica foto studija koji je otvorila na Plam Biču, a velika je zaljubljenica i u muziku.