Er Srbija: Doći dva sata ranije na aerodrom

Er Srbija najavila je danas da će od 14. jula uvesti nove smernice za prijavu i ukrcavanje na let koje će dodatno poboljšati tačnost odlazaka i dolazaka aviona srpske aviokompanje.

Kako se navodi u saopštenju, prijavljivanje na let (ćeck-in) Er Srbije će se zatvarati 45 minuta pre zakazanog poletanja, dok će se izlaz za ukrcavanje (boarding) zatvarati 20 minuta pre zakazanog poletanja.

Er Srbija, kao i sve druge svetske aviokompanije preporučuje putnicma da dođu na aerodrom dva sata pre leta da bi se na vreme prijavili i ukrcali u avion.

– S obzirom na to da Er Srbija preuzima poziciju vodeće aviokompanije u regionu, obezbeđivanje da naši gosti stignu na svoje destinacije na vreme ostaje naš prioritet – istakao je generalni direktor te aviokompanije Dane Kondić.

Er Srbija leti do 38 odredišta u Evropi, na Mediteranu i Bliskom istoku s matičnog međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla Beograd”, a trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i pet turboelisnih aviona. Srpska aviokompanija nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije
i Južne i Severne Amerike u saradnji s kodšer partnerima i s kompanijom Etihad Ervejz, svojim vlasničkim partnerom.