IKEA počela sa radom juče, a danas znamo – OVO JE BIO NAJPRODAVANIJI PREDMET na otvaranju (FOTO)

Ikea
Printscreen

Jučerašnje otvaranje robne kuće IKEA u Beogradu izazvalo je veliku pažnju javnosti. Prema procenama kompanije, samo u prvih dva sada od "podizanja rampe" lokaciju u Bubanj potpku posetilo je oko 4.000 ljudi. Tokom celog dana, ovo je bio predmet koji se najviše tražio.

 

Robna kuća IKEA za kupce je otvorena juče u 10 sati, a prema procenama uprave prvog dana ju je posetilo preko 15.000 kupaca.

Robna kuća u Bubanj potoku prostire se na preko 33.000 kvadrata i ima asortiman od oko 9.500 proizvoda za opremanje doma. U sastavu robne kuće nalazi se i restoran sa skoro 500 mesta, bistro, dućan švedske hrane i igraonica za decu. Kupcima je na raspologanju parking sa 1.400 mesta,  kao i mesto za punjenje električnih automobila.

IKEA je saopštila da se već 16.000 građana registrovalo za uslugu Femili kard (Family card) koja omogućuje kupovinu uz popuste.

Koliko je ljudi zaista juče pazarilo, a koliko je samo razgledalo, nije poznato, ali zabeleženo je i ovo – najprodavaniji artikli bila je činija od 69 dinara. Prema pisanjima Blica nju je iz robne kuće juče ponelo 2.449 posetilaca.

 

Foto: Ikea katalog