PROUČILI SMO KATALOG IKEE: Evo kakve su CENE U PRODAVNICI i šta se može KUPITI ZA MANJE OD 1000 DINARA (FOTO)

IKEA
dnevno.rs/kolaž

Detaljno smo prelistali Ikein katalog i izdvojili vam šta sve možete kupiti za manje od 1000 dinara!

 

Otvaranje robne kuće Ikea u Beogradu izazvalo je veliku pažnju javnosti. Prema procenama kompanije, samo u prvih dva sata od “podizanja rampe” lokaciju u Bubanj potoku posetilo je oko 4.000 ljudi, a u toku dana preko 15.000 kupaca!

Retko šta je toliko obećavano u Srbiji kao dolazak ove robne kuće! Od kada je najveći maloprodajni lanac prodavnica nameštaja u Evropi otvorio vrata potrošačima u našoj zemlji – niko ne prestaje da priča o proizvodima i uslugama koje nude Šveđani.

Stoga, odlučili smo da detaljno prelistamo Ikein katalog i izdvojimo vam šta sve možete kupiti za manje od 1000 dinara.

Kada smo počeli sa prelistavanjem, prvo što smo uočili jesu veoma “visoke cene” nameštaja. Ipak, kada je reč o dekorativnim predmetima – možete naći prilično jeftine stvari i tako za malo novca osvežiti ili ulepšati određeni kutak u vašem domu. Takođe, nisu skupe ni uobičajne stvari potrebne za kuhinju, kupatilo, dnevnu/spavaću sobu…

Ipak, ono što bismo posebno izdvojili jeste pomoćni stočić, spojene police, stolica i – kao proizvod koji jedini košta “okruglo” 1000 dinara – višenamenska izvlačna vešalica.

POMOĆNI STOČIĆ

 

Odličan je za dnevnu sobu. Lako se sastavlja, podiže i premešta. (cena: 899 dinara)

SPOJENE POLICE:

 

Spojene police su odlične za kupatilo. Brzo i lako se sastavljaju – uklapanjem delova jedan u drugi bez ikakvog alata. (cena: 999 dinara)

STOLICA:

 

Praktična stolica za kuhinju, terasu ili dvorište. Kada ih ne koristite, stolice možete slagati jednu na drugu tako da zauzmu manje mesta. (cena 999 dinara)

VIŠENAMENSKA IZVLAČNA VEŠALICA:

 

Višenamenska vešalica služi za kaiševe, šalove, kravate i ostale modne dodatke. Iskorišćava prostor unutrašnjosti garderobera. (cena 1000 dinara)

Ovo su četiri proizvoda koje smo istakli najviše zbog njihove praktičnosti, ali i povoljne cene.

Naravno, izdvojili smo i razne tanjire, činije, lampe, peškire, jastučnice, plastične posude za hranu… A koliko koštaju pomenuti proizvodi pogledajte u nastavku:

JASTUČNICE:

 

ČINIJE:

 

“Oftast” činija bila je najprodavaniji artikal na dan otvaranja Ikea prodavnice u Beogradu. Koliko je tačno potrošača pazarilo ovaj proizvod možete saznati na ovom linku.

LAMPE:

 

PEŠKIRI:

 

PLASTIČNE POSUDE ZA HRANU:

 

Osim kupovine proizvoda u robnoj kući u Bubanj Potoku, ova kompanija omogućava i usluge onlajn, a više o njemu možete saznati na ovom linku.

Inače, Ikea se prostire na preko 33.000 kvadrata i ima asortiman od oko 9.500 proizvoda za opremanje doma. U sastavu robne kuće nalazi se i restoran sa skoro 500 mesta, bistro, dućan švedske hrane i igraonica za decu. Kupcima je na raspologanju parking sa 1.400 mesta. 

Ukoliko je još uvek niste posetili preporučujemo vam da to svakako učinite, a do tada u našoj galeriji možete pogledati još nekoliko zanimljivih, a veoma povoljnih proizvoda: