Mars povlači Snikers i u Srbiji!

Snikers
Sxc.hu/Sarej

Sa tržišta Srbije povlači se pakovanje Snikersa u kome se nelaze četiri čokoladice po 50 grama, nakon što je u jednom od proizvoda u fabrici u Holandiji pronađen komadić plastike.

 

– Povlači se isključivo ta vrsta artikla koji je proizveden u Holandiji i ne odnosi se na bilo koje druge Mars proizvode koji su proizvedeni u drugim fabrikama – kažu u ovoj kompaniji.

Popularne čokoladice povučene iz prodaje, ako ih imate u kući BACITE IH

Oni skreću pažnju da gore navedeno pakovanje Snikersa potencijalno može da se nađe isključivo na aerodromu u Duty Free radnji.

– Ovo je izolovani slučaj koji se odnosi samo na gore navedeni proizvod koji je proizveden u Holandiji. Nijedna druga vrsta čokolade, pakovanja, veličina čokoladica, serija proizvoda, rok upotrebe ili proizvod koji je proizveden na drugim lokacijama nisu pogođeni ovim slučajem – kažu u ovoj kompaniji, a prenosi Blic.

Sigurno ih obožavate, ali suzdržite se neko vreme kako ne biste ugrozili svoje zdravlje...

Posted by Dnevno.rs on Tuesday, February 23, 2016

Mars je juče povukao čokoladice iz 55 zemalja sveta, a u pitanju su serije sa rokom trajanja koji uključuju datume od 19. juna 2016. do 8. januara 2017. godine.

– Sa ovim opozivom, želeli bismo da sprečimo da potrošači koji su kupili jedan od gore navedenih proizvoda iste i ne konzumiraju – rekli su juče u kompaniji.

Do današnjeg dana kompanija Mars je primila samo jednu žalbu potrošača u svetu. U Srbiji, do sada nije primljena nijedna žalba potrošača.