MISLILI STE DA JE GLUPA PLAVUŠA? Paris Hilton U TAJNOSTI RAZVIJA IMPERIJU

Paris Hilton
Wikipedia/© Glenn Francis

I dok je najpoznatija milijarderka na svetu nekada punila naslovnice, a svaki njen pokret bio je neprestano pod budnim okom kamere, danas skoro da ne čujemo ništa o njoj, i to sa dobrim razlogom!

 

I dok je najpoznatija milijarderka na svetu nekada punila naslovnice, a svaki njen pokret bio je neprestano pod budnim okom kamere, danas skoro da ne čujemo ništa o njoj.

Za to vreme Paris se okrenula poslu i uvećavanju svojeg bogatstva. Kako je objabio magazin Forbs (Forbes) Paris Hilton se sprema za otvaranje novog luksuznog lanca hotela u Dubaiju, Njujorku i Las Vegasu.

Sa svojih 35 godina ona nastavlja da gradi svoju imperiju. Ona je prvenstveno svoju medijsku slavu pretvorila u modnu liniju i parfeme. Njen miris je zaradio 1.5 milijardu dolara, a širom sveta postoji preko 50 Paris Hilton butika sa robom, parfemima, odećom, torbama i satovima.

Za više od 15 godina Paris je razvila i posao u oblasti dizajna, a njene investicije okrenule su se ka projektu virtualne realnosti te njen brend uskoro možemo videti i u naprednim tehnologijama.

S obzirom na to da dolazi iz porodice koja je duboko ukorenjena u nekretninama (njen pradeda Konrad Hilton je osnivač Hilton hotela) ona je oduvek želela priliku da razvija svoju kreativnost i sama bude u sličnim projektima.

Pre nekoliko godina ostvarila je projekat na Filipinima i napravila Paris Beach Club za Azure Urban Resort rezidenciju, sledeći takav projekat napravila je u blizini Manile.

Ona već duže vreme planira da napravi sopstveni lanac luksuznih hotela i da se osamostalidistancirajući se od imena Hilton. Planovi su detaljno postavljeni za tri grada, Njujork, Dubaji i Las Vegas u kojima često boravi u poslednje vreme.loading...