Razvijanje profesionalnih znanja i veština jako je važno ako ste u potrazi za novim poslom. Svaki poslodavac daće vam prednost pred drugim kandidatima ukoliko posedujete ova znanja.

 

Nemojte da vas u stiecanju novih znanja spreče razni izgovori. Potražite online kurseve koji obično nisu skupi i savladajte dobro ovih nekoliko korisnih i važnih veština kako biste ih mogli ubaciti u svoj CV.

1. Excel

Microsoft Excel prepun je korisnih alata za koje verojatno niste ni znali da postoje. Postoje online kursevi koji će vam pomoći da pristupite problemu i rešite ga pomoću Excela.

2. Email marketing

Email nije mrtav. Naprotiv, kako pokazuju  uspješni primeri newslettera, email je delotvoran kanal komunikacije sa vašim pratiteljima i klijentima, pod uslovom da ga koristite na ispravan način. Naučite kako koristiti jednu od najpopularnijih platformi, MailChimp.

3. Google Analytics

Za poslodavce koji imaju snažno online poslovanje korišćenje Google Analytics-a je neizbežno. Ovaj servis omogućava im da analiziraju posetiocee prateći njihove aktivnosti i mnogo više od toga. Dobro savladajte Google Analytics i bićete sposobni da pružate vrlo korisne savete bilo kom poslodavcu koji posluje online.

4. Javni nastup i veštine prezentacije

Kako predstavljate ono što radite jednako je važno kao i ono što radite. Savladajte komunikacione veštine i naučite kako u potpunosti  iskoristiti sve što vam pruža PowerPoint i Keynote.loading...