Na pijaci se PRODAJU BESPLATNE koverte za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”

koverte
printscreen/youtube

Besplatne koverte za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" na pijaci u Pančevu prodaju se za 50 dinara, pišu "Novosti".

 

Kako prenose “Novosti” i u drugim gradovima ima snalažljivih preprodavaca ovih koverti koje su, inače, svima dostupne na šalterima pošta, bez dinara troška. Ipak, u Tržišnoj inspekciji ističu da do sada nisu imali nijednu prijavu za preprodaju besplatnih koverti.

U “Pošti Srbije” ističu da su sve njihove poslovnice dobro snabdevene besplatnim kovertama.

Pošta Srbije pomno prati situaciju sa zalihama namenskih koverata u više od 1.500 svojih poslovnica širom Srbije i kontinuirano doštampava nove količine, što će biti praksa tokom čitavog trajanja nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”. Nije došlo ni do kakvog zastoja u snabdevanju besplatnim kovertama. Naprotiv, trenutno ih je u sistemu 989.320, što je najviše od početka akcije jer su se zalihe obično kretale od 600.000 do 700.000 komada – rečeno je u “Pošti Srbije”, prenose “Novosti”.

“Pošta Srbije” do sada je odštampala i distribuirala ukupno 3.485.000 jednoobraznih namenskih koverata za ovu nagradnu igru.

POSLATO VIŠE OD 800.000 KOVERATA

Prema poslednjim podacima “Pošte Srbije”, građani su do 14. februara na šalterima pošta preuzeli 2.495.680 besplatnih namenskih koverata, a poslali ukupno 837.871 kovertu sa fiskalnim računima ili slipovima za učešće u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”.