Ne znate gde ćete na more? Ova zemlja nudi popuste za letovanje do 30 posto!

More Crna Gora Jadran
Pixabay.com

Crna Gora će na Sajmu turizma u Beogradu ponuditi popuste za letovanje na crnogorskom primorju i do 30 odsto, izjavila je danas direktorka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić.

 

Ona je agenciji Beta rekla da će Crna Gora tokom sajma predstaviti more, planine, nacionalne parkove, odnosno i sever i jug, a turistička privreda predstaviće budvansku, ulcinjsku i barsku rivijeru, kao i celo primorje.

Željka Radak Kukavičić je rekla da je velika zainteresovanost posetilaca za štand Crne Gore, a da se veća poseta očekuje tokom vikenda.

PRODATE ‘tri karte za Holivud’: Vučić objavio KO će PRVI LETETI za Njujork

Dodala je da su danas u toku poslovni sastanci, na kojima se sa partnerima iz Srbije razmatra na kojim bi manifestacijama Crna Gora mogla da se promoviše.

Državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore Predrag Jelušić istakao je da će ta zemlja na sajmu pokušati da što bolje prezentuje svoju ponudu i da privuče turiste da letuju na crnogorskom primorju.

– Značajno je da su hotelijeri ponudili popuste kako bi privukli turiste koji još nisu odlučili gde će letovati – dodao je on.

Kako je rekao, očekivanja su da će 400.000 turista iz Srbije posetiti Crnu Goru ove godine.

EVO zbog čega KASNE januarski računi za struju

– Verujem da je Crna Gora jedna od omiljenijih destinacija za turiste iz Srbije – naveo je Jelušić i dodao da gosti iz Srbije u Crnoj Gori treba da se osećaju kao medju prijateljima.

Prošle godine Crnu Goru posetilo je oko 370.000 turista iz Srbije i ostvarilo 1,9 miliona noćenja.