NEMA DANA ŠKOLE, A ZARAĐUJE MILIONE: Devojka iz Kine iskoristila Jutjub i svojoj porodici ULEPŠALA BUDUĆNOST! (VIDEO)

Lele
print screen/youtube.com/Gone Viral

Malo kome je potpuno jasno šta ova kineskinja zapravo radi, ali uprkos tome može se pohvaliti da zarađuje milionske svote.

 

Mlada Lele Tao je pravi hit na društvenim mrežama, koje joj donose prihod od skoro pola miliona dolara godišnje. Kineskinja ima 24 godine, dolazi iz skromne porodice, nije fakultetski obrazovana i nema stalan posao, ali je jedna od devojaka koje uživo na internetu prenose svoje talente, komunicira s obožavaocima, igra se s njima…

Oni to plaćaju, pa tako Lele zarađuje više novca nego što su njeni roditelji ikad imali prilike i da vide.

Bi-Bi-Si prenosi priču odevojci koja je htela da bude pevačica, ali nije uspela da se probije u svet šoubiza. Ipak, na vreme je našla novu nišu za zaradu, pa je s 18 godina počela sa lajv strimingom koji je u Kini jako popularan.

Iako nema golotinje, seksa i prostih razgovora, devojkama ljudi plaćaju veliku sumu novca da bi gledali Lele kako peva, priča s njima ili igra video igrice. One zarađuju bogatstvo na lajv prenosu bizarnosti kao što su pevanje, reklama proizvoda i hranjenje.

Obožavaoci sami kupuju poklone vredne hiljade dolara. Lele nije u svoj posao uložila mnogo novca. Bila joj je dovoljna veb kamera i mali studio.

Ima oko milion obožavaoca i jako se boji da pozira pred njima bez šminke. Ipak, i ovaj posao nosi svoj stresni deo. Lele je pod pritiskom jer stalno dolaze mlađe i lepše devojke. Boji se toga da će je vreme pregaziti i da će izgubiti obožavaoce, da neće biti zanimljiva.

Njenim roditeljima i dalje nije jasno šta Lele tačno radi, ali sigurno im ne smeta što zarađuje bogatstvo – sedeći pred kompjuterom.