NEOPROSTIVA GREŠKA: Pokazao ćerki NOVI MODEL Ajfona, pa IZGUBIO POSAO zbog njenog VIDEO SNIMKA! (VIDEO)

Epl
print screen/youtube.com/Gadgets Revealed

Dugogodišnji radnik u kompaniji Apple dopustio je svojoj ćerki da se pre svih upozna sa modelom iPhone X, što ga je na kraju koštalo zaposlenja.

 

Video prikazuje novi model iz kompanije Apple, koji se već neko vreme željno iščekuje širom sveta. Na snimku se vide detalji koji ovaj telefon izdvajaju od svih drugih, što je za menadžment kompanije bilo neoprostivo. 

– S obzirom na to da su se u videu pojavili i kodovi mogućih budućih iPhone modela, Apple nije imao drugog izbora, nego da ocu Bruk uruči otkaz – navodi PhoneArena, a prenosi Mondo.

Devojčica je nakon objavljivanja videa, i to iz Apple kafeterije u kojoj je bila na večeri sa porodicom, objavila novi video u kojem je nahvalila svog oca, podvukla da nije znala da krši Apple ugovor koji njen tata ima i da je to što je radila zabranjeno, kao i da je sve radila zabave radi – u trenutku objave videa ona na svom kanalu nije imala pretplatnika tj. ljudi koji je prate. Video “izvinjenja” je pogledalo skoro četiri miliona ljudi!

Nažalost, odluka o otkazu ostaje na snazi, ali Bruk kaže da njen otac preuzima svu odgovornost, koja iz njihovih postupaka proizilazi.

– Dobro smo. OK smo, zaista! Ne mrzimo Apple. Nećemo prestati da kupujemo Apple proizvode, ali se nadamo da će kompanija u budućnosti svojim zaposlenima jasnije staviti do znanja šta se sme, a šta ne sa proizvodima koje koriste – zaključila je Bruk u videu.