Stan u centru Londona ZA NULA FUNTI?! Moguće je, ako ste spremni da ISPUNITE OVAJ USLOV

Devojka
Pixabay.com

"Izdajem stan u Londonu, atraktivnoj devojcii, besplatno", deo je oglasa na jednom sajtu za izdavanje nekretnina u Britaniji. Vlasnik kao nadoknadu traži "petnaestominutno intimiziranje", jednom nedeljno.

 

Vlasnici stanova u Londonu, sve češće na specijalizovanim sajtovima nude smeštaj ženama, u zamenu za seksualne usluge. Stanovi se od drugih izdvajaju po otmenosti i lokaciji, a njihova tržišna vrednost je izuzetno velika, piše Dejli mejl.

Oglasi najčešće sadrže napomenu, da stanarka mora biti raspoložena za “laku zabavu” ili “petnaestominutno maženje” sa starijim osobama, bar jednom nedeljno.

Novinarka Helen Krojdon je istraživala više o ovim ponudama. Raspitivala se kod stanodavaca o uslovim rentiranja, predstavljajući se kao dvadesetšestogodišnja studentkinja.

Najpre sam razgovarala sa izvesnim Džonom, koji živi sam u trosobnoj kući u Istočnim Londonu. U predstavljanju je kazao da je neoženjen, i da povremeno želi društvo za izlazak. Potražio je moje konfekcijske brojeve i garantovao mi slobodnu sobu. Kasnije se ispostavilo da želi da delimo krevet – ispričala je ova britanska novinarka.

Naredni sagovornik je bio di-džej i mehaničar sa Jamajke. 

U predstavljanju je rekao da ima veliku želju za seksom, ali da neću biti prinuđena na odnose svake večeri, jer kako kaže razume potrebe drugih ljudi. Sledeći je ponudio dvokrevetnu sobu, sa još nekoliko stanara. Poreklom je Pakistanac i priznaje da je oženjen. Ipak, obećao je džentlmenski pristup i tek povremenu razmenu nežnosti – objašnjava Helen.

Poslednji sagovornik ove novinarke bio je Dag, penzionisani konsultant u IT sektoru. Usamljeni šezdsetogodišnjak je ponudio smeštaj u severozapadnom delu Londona.

Sve što tražim je vaša ljubav, iskrenost i pouzdanost. Kuvaću vam hranu i ispunjavati svaku želju. Volim da pobrljavim u ljubavi sa ženama. Jedino što nudim je moja širokogrudost – prepričala je novinarka.

Oglašavanje seksualnih usluga na specijalizovanim sajtovima nije zakonski regulisano, pa ih administratori nesmetano postavljaju u delu rezervisanom za izdavanje nekretnina.