Objavljana lista dobitnika regionalne nagrade Biznis Partner 2014.

Pod sloganom 'U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner', kompanija Mass Media International organizuje tradicionalnu svečanu ceremoniju dodele 'Regionalne nagrade Biznis partner 2014', koja će se održati 17. juna u hotelu Metropol Palace Beograd.

Agencija P.R.A. je ovogodišnji dobitnik Regionalne nagrade Biznis partner 2014.

Žiri je posebno istakao zasluge ove agencije u realizaciji i promociji profesionalnih standarda u PR aktivnostima koje ova agencija realizuje od kada vodi Informacioni centar Evropske unije u Beogradu, kao i u aktivnostima PR-a za novinarska udružanje NUNS, UNS, Anem, Lokal press, NDNV, Privrednu komoru Beograda.

Među dobitnicima ovogodišnje Regionalne nagrade Biznis Partner 2014. su i kompanije Heineken iz Holandije, Eltec Petrol iz Slovenije, Planatže 13. jul iz Crne Gore, Telekom Srbija, Ball Packing Europe Belgrade, P.R.A. agencija, Imlek, PepsiCo West Balkans – Marbo Product.

Nagrada Biznis Partner Special je ove godine pripala ambasadi Kraljevine Holandije, za poseban doprinos jačanju ekonomske saradnje Srbije i Holandije.

Nagrade će biti uručene u utorak, 17. juna, u hotelu Metropol Palace u Beogadu, a svečanoj ceremoniji će prisustvovati ambasadori Holandije i Nemačke, brojni privrednici, ličnosti iz javnog i kulturnog života regiona, kao i predstavnici velikog broja medija.

Biznis Partner je nagrada koja se dodeljuje po 20. put, od 1995. godine, kompanijama i institucijama iz regiona za iskazanu poslovnu izvrsnost, etičnost i odgovornost u poslovanju u cilju podsticanja boljeg ekonomskog povezivanja i prosperitea u regionu.