OGLAS ZA POSAO IZ SNOVA: Od vas se traži da izgledate kao HIPSTER, izgovarate neke fraze i IGRATE IGRICE!

posao
Pixabay.com

Još ako istetovirate određenu tetovažu, plata će vam biti povećana.

 

Jedan veb studio iz ruskog grada Tjumenja obavio je oglas za posao u kome traže – lažnog programera. Idealan kandidat za tu poziciju trebalo bi da bude mršav, da nosi stari džemper i naočare.

Ko dobije posao moraće da sedi za radnim stolom kada klijent uđe i ima otvoren HTML kod ispred sebe. A dok bledo gleda u monitor, moraće da koristi ustaljene fraze kao što su: “Lepo sam im rekao da je ovo trebalo da bude odrađeno u Frejmvorku”, “Oh, ne. Sreća pa sam napravio backup” i slično… Lista fraza će se dopunjavati na mesečnom nivou, navode vlasnici firme.

Postoji i još jedan potencijalni uslov! Ako ste spremni da istetovirate tetovažu koja ima veze sa programerstvom, plata će vam biti veća za 170 do 500 dolara!

Razlog zbog koga studio traži lažnog programera je to što mnogi klijenti vide studio kao kratkotrajno preduzeće u kome rade samo tri osobe, pa time žele da uliju poverenje svojim klijentima.

Osim programera, u studiju žele da zaposle i lažnog dizajnera. Ono koji dobiju posao na ovim pozicijama moćiće tokom radnog vremena da provode vreme na društvenim mrežama ili da igraju igrice.