Planirate da učestvujete u NAGRADNOJ IGRI SA RAČUNIMA? Evo koliko će vas to KOŠTATI

Račun
Dnevno.rs

U Ministarstvu kažu da koverata trenutno nema u svim poštama u Srbiji, jer je u toku njihova dostava.

 

– Do 1. februara, kada počinje slanje računa za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi”, besplatnih jednoobraznih koverata će biti u svim poštama u Srbiji – naglašavaju u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

U “Pošti Srbije” su Tanjugu rekli da se građani od prve najave da će se organizovati nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” interesuju za koverte.

– Kao društveno odgovorna kompanija, “Pošta Srbije” se uključila u ovu akciju koja je okupila građane, državu i privredu na zajedničkom zadatku suzbijanja sive ekonomije i podržala je donacijom namenskih, jednoobraznih koverata koji se na šalterima pošta širom Srbije mogu preuzeti bez naknade i radi efikasnije organizacije nagradne igre besplatno će obezbediti i čitav set dodatnih logističkih usluga – rekli su u tom javnom preduzeću.

U “Poštama Srbije” naglašavaju da se sama poštanska usluga (prijem, prenos i uručenje običnog pisma) naplaćuje u skladu sa važećim cenovnikom rezervisanih poštanskih usluga u unutrašnjem poštanskom saobraćaju, a s obzirom na to da će pisma sa računima uglavnom biti mase do 20 grama, poštarina za te koverte je 23 dinara.

Računi i slipovi za nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi” se šalju isključivo u kovertama koje se preuzimaju u poštama. Slanje koverata sa 10 fiskalnih računa ili slipova sa iznosima od najmanje 100 dinara, koji se skupljaju od 1. januara ove godine, počinje 1. februara i traje do 1. aprila.

Na kovertama za nagradnu igru koje se besplatno preuzimaju u poštama u Srbiji naznačena je adresa slanja, a građani treba da dodaju i napišu svoje lične podatke.

Među nagradama koje će se dodeljivati na svakih deset dana su putovanja, automobili i stan u Beogradu.