POVOLJNO: Er Srbija danas nudi JEFTINIJE karte specijalno za DVA GRADA

Er Srbija
Printscreen/Youtube

Svi građani Srbije koji danas posete poslovnice Er Srbije u Beogradu i Nišu imaće priliku da nabave povratne karte po promotivnim cenama, u okviru akcije "Super subota", i to za povratne letove između Beograda i Pule, i Beograda i Soluna.

 

Cena karata za Pulu samo danas će biti počev od 109 evra, a za Solun počev od 119 evra, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

Karte po ovim promotivnim cenama važiće za putovanja u periodu od 11. jula do 15. decembra. Pula je na raspolaganju za putovanja do 16. septembra.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu.

Popust za decu neće se primenjivati. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.

Poslovnica Er Srbije u Beogradu nalazi se u Bulevaru Kralja Aleksandra br. 17, i subotom radi od 9:00 do 17:00 časova, a u Nišu je na adresi Ulica Vožda Karđorđa br. 19, i subotom je otvorena od 9:00 do 14:00 časova.