PREDUZIMLJIVI TURCI: Srbima do 35 godina nude besplatan smeštaj uz JEDAN USLOV

Turska
pixabay.com

Turski hotel Oranž kaunti s pet zvezdica u Alanji odlučio da ponudi besplatan smeštaj za srpsku "decu" do 35 godina ukoliko borave u pratnji dve odrasle osobe.

 

Hotelijer se odlučio za gratis smeštaj “dece do 35 godina”, jer u Srbiji pola miliona ljudi, odnosno svaka druga osoba do 34. godine iz ekonomskih razloga i dalje živi sa roditeljima.

Gratis, dakle, dobija prvo “dete” do 35 godina, a roditelji do 31. marta dobijaju dodatni popust na aranžman od 35 odsto.

Preko jedne turističke agencije može se uzeti i besplatna avio-karta za “decu do 35 godina”, koja i dalje žive i žele da putuju sa svojim roditeljima, pišu Večernje novosti.

Ukoliko porodica ima dvoje dece do 18 godina, oboje će imati besplatan smeštaj. Takođe, treba napomenuti da deca mogu da koriste sve sadržaje, uključujući i mini klub.

Smeštaj je na bazi “ultra ol Inkluziv”, što podrazumeva otvoreni bife-samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnu večernju užinu, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme…

Dakle, alkohol je “deci” dozvoljen.