PRODATA još jedna karta: Evo ko će sa Vučićem u junu u Njujork

Er Srbija
Printscreen/Youtube

Kartu za prvi let kompanije “Er Srbija” iz Beograda za Njujork, među prvima je kupio predsednik Opštine Sečanj Predrag Milošević Karasi.

 

Čelnik sečanjske samouprave posetu Americi iskoristiće za razgovore sa predstavnicima naše dijaspore o ulaganjima u ovu malu srednjobanatsku opštinu, piše novosadski Dnevnik.

Tačno je da sam kupio kartu broj četiri za let u Njujork. Prve dve kupili su premijer Aleksandar Vučić i američki ambasador Kajl Skot, treću jedna gospođa, a ja sam sledeći putnik na tom letu, koji će biti 23. juna ove godine – kaže Milošević za Dnevnik.

On ističe da je putovanje već isplanirano do najsitnijih detalja i da će se u Americi susresti sa našom dijasporom, uglavnom ljudima koji su otišli iz sečanjske opštine, i lepo se snašli “preko bare”. Među njima je i gospođa Dezire Novčić, zatim jedna porodica koja se bavi tekstilnom proizvodnjom, i još nekoliko biznismena koji su potencijalni ulagači u sečanjsku privredu.

TRAŽE RADNIKE IZ CELOG SVETA: Na ovom rajskom mestu možete brati jabuke za 160 evra dnevno

Iako sam kupovinu karte finansirao lično, za šta imam i priznanicu, i putovanje je u privatnoj režiji, iskoristiću ga za dobrobit žitelja moje opštine, za privlačenje potencijalnih investitora – naglašava Milošević.

– Direktan let iz Beograda za Njujork mali je, ali važan korak za Srbiju, za njenu budućnost, za reputaciju naše zemlje, ali i za privlačenje investitora – poručio je Vučić, dok je ambasador SAD Kajl Skat izrazio nadu da će ta linija dovesti i više Amerikanaca u Srbiju.