ŠEFICA IZ PAKLA: Tražila je odsustvo jer joj UMIRE SIN, a odgovor koji je stigao graniči se sa ludilom!

Kristal Rejnolds Fišer iz Mičigena doživela je prošle nedelje neprijatnu situaciju nakon što je javila šefici da ne može da dođe na posao jer joj se sin razboleo i završio u bolnici.

printscreen/facebook.com/Crystal Reynolds Fisher

Naime, njen sin je iznenada i neobjašnjivo dobio sepsu i odmah je transportovan u bolnicu gde su ga lekari uključili na aparate koji mu pomažu da ostane u životu.

Očajna i zabrinuta za sina, svojoj šefici na benzinskoj pumpi na kojoj radi, poslala je poruku da je sprečena da dođe na posao i objasnila o čemu se radi. Međutim, umesto poruke podrške i razumevanja, dobila je odgovor koji ju je ostavio u šoku.

– Ovde tako ne funkcionišu stvari, prihvatam tvoj otkaz – pisalo je u poruci šefice.

Šokirana Kristal je potom upitala šeficu kako treba da funkcionišu stvari kada joj je sin životno ugrožen i na aparatima.

– Nisam nijednog trenutka rekla da dajem otkaz, ali evo, prihvatam da ti mene otpuštaš – besno je napisala majka, a ubrzo je dobila i odgovor.

– Kada ne možeš da dođeš na posao to je tvoje davanje otkaza – insistirala je šefica.

– Ne, to znači da te obaveštavam da ne mogu da dođem jer život mog deteta visi o koncu, i govorim ti to unapred – napisala je Kristal koja je potom čitavu prepisku postavila na svoj Fejsbuk profil.

Odmah je krenula da dobije poruke podrške, a korisnici ove društvene mreže imali su da kažu sve najgore o njenom šefu i mestu gde radi.

Nažalost, to nije bio kraj prepiske. Šefica joj je objasnila da bi ona, čak i u takvoj situaciji morala da radi.

– Moram da plaćam račune, a i na taj način bih bila zaokupljena. U ovoj firmi se ne dolazi i odlazi tek tako, dva dana su ti pokrivena. Tvoj sin je na najboljem mogućem mestu, a ja moram da vodim posao i to je moj fokus – napisala joj je šefica.

Kako je javnost vršila ogroman pritisak, uskoro su se oglasili i iz same kompanije i naveli da su sve ispitali.

– Utvrdili smo da se postupilo nepravilo i bez osećanja, što nije u skladu sa politikom naše kompanije. Žao nam je zbog toga. Zbog čitave ove nemile situacije, morali smo da reagujemo i damo otkaz menadžerki koja nas je dovela u ovu situaciju. Obavestili smo i Kristal da može da uzme slobodnih dana koliko god joj je potrebno u ovom teškom trenutku – stoji u saopštenju, a čini se da pravda uvek istera svoje.