STALNO GUBITE NOVAC? Ako želite da privučete više para, morate izbaciti OVE STVARI IZ NOVČANIKA

n
pixabay

Prema verovanju, nije nimalo svejedno jesu li novčanice u vašem novčaniku uredno poređane ili zgužvane i nemarno nagurane. Stoga, poštujte novac ukoliko želite da vam i dalje dolazi.

 

Prema verovanju, neuredan novčanik blokira protok pozitivne energije, a time unosi i nered u vaše finansije. Zato, ukoliko želite da uvek imate novca, vaš novčanik treba da bude uredan, a novčanice pažljivo složene. Isto tako, savetuje se da u novčaniku ne nosite račune, pogotovo ne one koji još nisu plaćeni. Ukoliko gomilate neplaćene račune u novčaniku, u svoj život privlačite energiju “plaćanja”, i stalno ćete morati da izdvajate novac za nešto.

Takođe, novčanik ne bi trebalo da vam bude mesto za sve. Osim novca i platnih kartica, nemojte ništa drugo držati u novčaniku. Ličnu kartu, vozačku, fotografije dece, vizit karte, ikonice, i sve drugo što možda nosite u novčaniku prebacite u neku drugu torbicu ili futrolu.

Ukoliko želite da vam novac stalno pristiže, poželjno je i da sa sobom uvek imate uvek više novca nego što vam je potrebno. Isto tako, izbegavajte da nosite novčanike koje vam je neko poklonio. Sami sebi birajte novčanik i kupite onaj koji vam se sviđa i u kojem ćete novac rado nositi. 

Savet je i da ne nosite polovne novčanike, jer ne znate kakvu je energiju prethodnih vlasnik “nosio sa sobom”.