STAN U CENTRU SVETA: Ova devojka uspela je da se SKUĆI U SAMO 8 KVADRATA (VIDEO)

Stan
Printscreen/Youtube

Njujork je jako skup grad. Budući da ga nazivaju i centrom sveta, logično je da je život u njegovom centru basnoslovno skup. Cena rentiranja stanova je skuplja nego u većini svetskih gradova, a isto važi i za hranu i ostale potrepštine.

 

Kako bi se izborili sa tim, mnogi Njujorčani primorani su da posmatraju stvari drugim očima i da se dovijaju na najrazličitije načine kako bi život u gradu učinili što jeftinijim, a da pritom ne prave baš velike kompromise po pitanju udobnosti.

Felis Koen je jedna od njih, a ono čega se ona dosetila ne sreće se često. Doduše ona je morala da napravi malo veći kompromis, ali šta je tu je.. Ipak živi u centru sveta.

KUĆA JE KUĆA: Dom u Beogradu za 300 evra po kvadratu

Tačnije na Aper Vestu koji se nalazi na samo nekoliko koraka od najvećih njujorških atrakcija, kao što je Central park i Linkoln centar. Ovakva lokacija u Velikoj jabuci povlači za sobom i paprenu cenu, pomislili biste.

Međutim, njeni mesečni troškovi iznose jedva 700 dolara. Za naše prilike to je velika suma, ali za Njujork – to je prejeftino.

Planirate da pokrenete biznis sa prijateljem? Saznajte KOJE OPASNOSTI to nosi

Ipak, Felis je morala da se odrekne nekih stvari… Ona živi u stanu od 8 kvadratnih metara. To je verovatno manje od veličine dečije sobe u vašem stanu, ali ova snalažljiva Njujorčanka uspela je ceo svoj život da smesti u ovaj prostor.

Budući da je profesionalni organizator po zanimanju, njoj je život u ovom ultra – malom stanu normalna stvar.