SUPERŽENA: Sve je počelo kao BORBA PROTIV DEPRESIJE a onda su počeli da PLJUŠTE MILIONI! (VIDEO)

Lili Sing
print screen/you tube.com/IISuperwomanII

Lili Sing je 28-godišnja Kanađanka koja je objavom videa na Jutjubu utabala svoj put prema milionima.

 

Na početku svoje karijere u izradi videa je videla način borbe sa depresijom, a danas se u njenim radovima pojavljuju Mišel Obama i Džejms Franko. Buđenje svakog jutra pa pevanje ples i razgovor sa veb kamerom, za većinu ne deluje kao neki težak posao. Ipak da biste se bavili ovim specifičnim poslom bez sumnje je potreban određeni tip harizme i duha.

Za Jutjubere koji izlažu veliki deo svojih života javnosti, postoji gotovo nemilosrdan pritisak da ostanu “brand” i “in” u svakom trenutku. Lili Sing je klasičan primer za to. Pod nadimkom “superwoman” ona je i zvanično najbolje plaćena Jutjub ženska zvezda 2016. godine, sa zaradom od neverovatnih 7,5 miliona dolara.

Kanadsko-indijska Jutjuberka, od početka rada 2010. zaradila je 10 miliona pretplatnika na svoj kanal i  preko 1,5 milijardi pregleda, prenosi The Independent.

Ćerka indijskih emigranata je tim uspehom svakako ostvarila i više nego što je ikada sanjala kao diplomirana psihološkinja, a tematika njenih videa je ona svakodnevna i poprilično “ženska” sa naslovima poput “Zašto mrzimo grudnjake”, “Kako bi izgledalo da momci imaju menstruaciju” i slično.

Najplaćeniji kanali posvećeni su igračkama i video igricama, a najveća godišnja plata autora najposećenijih kanala se kreće od 1,2 do neverovatnih 20 miliona evra. Kanal koji definitivno ima najveći broj poseta i najveću zaradu je DisneyCollectorBR, a slede ga drugi kanali sa igračkama i videoigricama, kao i kanali sa muzikom za decu poput LittleBabyBum sa neverovatnim brojem pregleda.