UPOZORENJE ZA TURISTE koji letuju u SOLO ARANŽMANIMA u Grčkoj: NIKAKO sami ne tražite smeštaj, evo i zašto!

Taverna Grčka
Pixabay.com

Ako tek sada odlučujete gde ćete na letovanje, na povoljne cene ne treba da računate, a pogotovo ne da ćete naći smeštaj baš tamo gde želite.

 

Turistički, od nemira u Turskoj najviše bi mogle da profitiraju Grčka, Italija, Španija i Bugarska. Ove zemlje već beleže veći broj turista, iako nijedna od njih, ako se uzme u obzir odnos cene i kvaliteta, ne može da parira Turskoj.

 
Ko je aranžmane platio ranije, ne treba da brine.

– U Grčkoj nema nikakvih promena, zakupili smo mnogo ranije – kaže Milan Lainović, potpredsednik Nacionalne asocijacije turističkih agencija. – Generalno, svi su zadržali ono što su i obećali. Problem sa Turskom je što ti gosti ne žele da letuju u Grčkoj. To je druga vrsta klijentele.

Kako nam je ispričao Miloš Jovović, iz agencije “Travelend”, vanpansionska potrošnja u Grčkoj nije poskupela. Za razliku od toga, hoteli i apartmani postali su “papreni” za goste koji smeštaj traže sami, jer je Grčka prebukirana.

– Počeli su da izdaju i sobe čistačica – priča Jovović.

SPAVAJU NA ULICI

IZ agencije “Travelend” preporučuju turistima da ne idu sami u Grčku. Kako kaže Jovović, dosta ljudi spava po plažama u Grčkoj ili plaća papreno smeštaj.loading...