YOUTH TO BUSINESS FORUM prvi put u Srbiji!

Prateći trend iz preko 100 zemalja sveta, Youth to Business Forum, organizovan od strane globalne studentske organizacije AIESEC, po prvi put dolazi u Srbiju, gde će se održati početkom decembra u četiri grada: Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu.

Youth to Business Forum u Beogradu održaće se 11. i 12. decembra u hotelu „Moskva”, a glavna tema foruma jeste pitanje kako komunikacija povezuje današnju omladinu sa biznisom budućnosti i na koji način ona može doprineti efektivnom i efikasnom obavljanju posla. Odgovor na ovo pitanje učesnici će dobiti od strane eminentnih predavača i kompanija koji će ih, kroz diskusiju i radionice, naučiti veštinama i trikovima uspešne komunikacije u različitim segmentima poslovanja.

Predavači, među kojima su dr Zoran Milivojević, Boris Trivan i Veronika Tasić-Vušurović, će kroz različita i interaktivna predavanja predstaviti važnost angažovanja mladih u rešavanju globalnih problema i problema u Srbiji. Forum je koncipiran iz tri specifična dela: Inspire, Engage i Act, putem kojih će učesnici dobiti priliku da čuju iskustva stručnjaka iz poslovnog sveta i kroz radionice sa kompanijama kao što su Delhaize Serbia, Devana Technologies, Societe Generale, NBG Leasing i Ernst & Young, naučiti kako da ta iskustva implementiraju u segmentima poslovanja.

Ne propustite priliku da obezbedite svoje mesto na ovogodišnjem forumu i čujete od predstavnika vodećih kompanija koje su to tajne poslovnog uspeha i kako vam veština komunikacije može pomoći u građenju uspešne karijere!

Prijave za učešće na Youth to Business Forum-u u Beogradu možete naći na sledećem linku: http://bit.ly/Y2B_Beograd

Za ostale informacije partite fejsbuk stranicu Serbia Youth to Business Forum, kao i stranicu Youth to Business Forum na sajtu AIESEC-a Srbije.loading...