Ako ste ikada sanjali o tome da živite kao kraljevi sada imate šansu... jedino što ćete morati da otputujete malo dalje po vašu kuću iz snova.

Za određeni broj srećnih i dovoljno imućnih pojedinaca posedovanje dvorca je postalo realnost od kada su cene nekretnina pale u poslednjih nekoliko godina, piše Hafington post.

Tifani dvorac, pravo zadanje iz snova, ponovo se prodaje! Ovo prelepo imanje staro više od 100 godina nalazi se u Kanzas Sitiju sa pogledom na reku Mizuri. Prvi vlasnici ovog zamka bili su opsednuti plemićkim porodicama iz Evrope, pa su rešili da sebi sazidaju dvorac po ugledu na one sa starog kontinenta. Sa skoro 400 kvadratnih metara, pet spavaćih soba i četiri kupatila, zaista ćete živeti kao kralj.

A sad dolazimo do zaista smešnog dela – da li možete da pretpostavite koliko košta ova palata?

Iako ovakva zdanja mogu da dostignu cenu i to nekoliko miliona dolara, kriza je uzela danak ovoj lepotici pa ona može biti vaša za „samo” 600.000 dolara!

Čak i po ovoj ceni, kupaca jednostavno nema! Dvorac je na prodaju skoro pune dve godine, a još uvek čeka svoje srećna vlasnike… kao da je uklet.loading...