Željko Mitrović: Ružičasti pobednički tim nije na prodaju!

Stizale su razne ponude u vezi sa prodajom 'Pinka', ali sa Gaspromom se o tome nije razgovaralo, navodi vlasnik ružičaste televizije.

Vlasnik ”Pinka” Željko Mitrović tvrdi da nije otputovao u Rusiju kako bi Gaspromu prodao svoju medijsku imperiju. Prvi čovek najgledanije balkanske komercijalne televizije kaže za Telegraf.rs da je prethodnih nekoliko dana stiglo više ponuda za kupovinu, da je ”Pink” procenjen na više od 307 miliona evra, ali da “ružičasti pobednički tim” nije na prodaju.

– Pink nije na prodaju, ali je dobro znati da je procenjen na preko 307 miliona evra, kaže Mitrović za naš portal, i dodaje: – Nikada se do sada nije razgovaralo s Gaspromom o tome, kako su neki mediji preneli. Ali, tačno je da su ponude stizale s drugih strana i to u prethodnih nekoliko dana, ali kao što rekoh – u ovom trenutku Pink nije na prodaju!

Željko Mitrović nije želeo da spekuliše o tome da li će se njegova odluka o neprodaji Pinka promeniti u slučaju da ruski gigant “Gasprom media” izloži ponudu “koja se ne odbija”.

Mediji u Srbiju uveliko najavljuju da Rusi planiraju da pojačaju svoj uticaj na ovim prostorima tako što će kupiti jednu televiziju, dnevnu novinu i neki od najuticajnijih internet portala.

foto:screenshot/gazprom-media