TUČA ZBOG ROŠTILJA: Hit snimak okršaja između dve porodice zapalio mreže (VIDEO)

Jedan od očevidaca je rekao da je tuča izbila između dve porodice, pa da su se onda ostali uključili. Razlog je navodno bio taj što je jedna porodica ispred druge "preskočila" red.

Twitter/Printscreen/@Raw_News1st

Posle šok snimka tuče u kafani u Novom Pazaru, koja se završila mirenjem, grljenjem i porcijom ćevapa, stiže neverovatan snimak slične situacije iz Amerike.

Više od 40 ljudi učestvovalo je u tuči u jednom restoranu s roštiljem – letele su stolice i stolovi! Postoje dve verzije događaja iz restorana “Golden koral”. Jedan od očevidaca je rekao da je tuča izbila između dve porodice, pa da su se onda ostali uključili. Razlog je navodno bio taj što je jedna porodica ispred druge “preskočila” red.

Međutim, drugi kaže da se tuča dogodila nakon svađe oko šnicle. Mušterija koja je tražila pečenije meso i poručila prva, dobila je svoj obrok nakon mušterije koja je tražila “krvavu” šniclu.

Tražio sam meso koje je slabo pečeno i dobio sam ga prvi, naravno da je bilo tako jer se moje meso kraće sprema. Izbio je haos i zgrabio sam stolicu da se odbranim, a onda su krenuli da pljušte udarci – ispričao je Aleksis Rios.