INTERNET JE ZASTAO ZBOG OVE SLIKE: Zatražila je pomoć i dobila BEZBROJ SULUDIH SAVETA! (FOTO)

Kompjuter
pixabay.com

Batalite sve što radite trenutno i najpre se posvetite rešavanju ovog problema, a potom pročitajte kakve su sve savete korisnici Interneta poslali ženi u nevolji.

 

Jedna domaćica iz Kine postavila je na Internet sliku kuhinjskog ormarića koji je nemoguće otvoriti i zatražila je savet od dobrih onlajn ljudi kako da uspešno otvori ormar i sačuva dragocene porcelanske tanjire.

Ormarić koji se nikada neće otvoriti – pisalo je u opisu fotografije.

Na Internetu nikad ne smete napisati “nikad”, jer će to uvek izazvati armiju dobrodušnika. Tako je i ova fotografija zasuta sa više od 600 komentarama, tačnije – uglavnom lošim savetima.

Mi vam prenosimo najzabavnije.

– Pitanje je ekonomske prirode. Ukoliko su tanjiri jeftini, samo otvorite vratanca. Ako su skupi, razbijte staklo sa desne strane i pridržite tanjire ili ih obazrivo presložite.

– Izgradite identičnu kuću pored vaše postojeće, sa samo jednom razlikom – da tanjiri budu lepo složeni, a onda izbrišite prethodnu kuću.

– Poplavite kuću pa bez rizika otvorite ormarić.

– Otvorite bocu vina, pijte, čekajte da suprug dođe sa posla, zapodenite svađu ni oko čega, idite u kuhinju i otvorite ormarić, razbijte tanjire, okrivite supruga – on će se izviniti i kupiti novi set tanjira.

– Probajte da ga isključite pa ponovo uključite.

– Prodajte ormarić muzeju i nazovite ga “Zamrznuto u vremenu”.

– Nazovite ga “Šredingerov ormarić” jer je su tanjiri trenutno istovremeno netaknuti i razbijeni.

– Probajte sa Ctrl+Z, uvek uspeva.

– Okupite grčke prijatelje, napravite žurku, otvorite ormarić i kad se tanjiri razbiju viknite OPA! i nastavite da pijete.loading...