KO ĆE BITI MINISTAR KULTURE? Poslanici rame uz rame sa Acom Lukasem, Željkom Mitrovićem…

Parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 21. juna, a neke kladionice već su organizovale klađenje i formirale kvote za izbor - predsednika Vlade Srbije, ministara, predsednika opštine Paraćin, gradonačelnika Šapca... Na kladioničarskoj listi za premijersku fotelju našao se čak i Novak Đoković, a kvotu za ministra ima i Aca Lukas.

TvPink Printscreen

Neke kvote su, u najmanju ruku, humorističke, ali u isti mah i realne, poput one da najbolji teniser sveta postane premijer Srbije, koja iznosi čak 5.000. Dakle, ukoliko uložite 100 dinara i Nole zaista posle nekog naučno-fantastičnog veleobrta nasledi Anu Brnabić, dobićete pola miliona dinara.

Parlamentarni izbori u kvotama

Istu kvotu sa srpskim teniskim asom dele i poznati Jutjuber Bogdan Ilić – Baka Prase, glumci Lazar Ristovski, Svetislav Goncić i Nenad Jezdić, bivši fudbaler Nenad Bjeković i voditelj Ivan Ivanović.

Vi nikada ne znate kako će se i šta desiti. Navešću primer ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, koji je bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji naš vaterpolista, a posle nekog vremena on je prihvatio da se bavi politikom – rekao je za Sputnjik Vuk Dinčić, direktor korporativnih poslova kompanije “Meridijan”.

Na kladioničarskoj listi za izbor premijera našao se i Zvezdan Terzić, sa kvotom 1.000, Ivan Tasovac sa 500, kao i vlasnik “Pinka” Željko Mitrović, čija kvota iznosi 120.

Na listi i estradne ličnosti

Najmanju kvotu, odnosno, prema kladionici, najveće šanse, da bude izabrana za premijersku poziciju ima Ana Brnabić – 1.50. Dakle, na uloženih 1000 dinara, podići ćete sa blagajne svega 1500 dinara ukoliko premijerka zadrži fotelju.

Na osnovu naših statističkih podataka, koje imamo od 2008. godine, mi kreiramo ponudu. Te godine smo prognozirali pobedu Borisa Tadića na izborima, a to se i desilo – istakao i dodao da se ponuda menja u zavisnosti od toga koliko će stranaka izaći na izbore, kolika je izlaznost i sl.

Jutjuber Baka Prase našao se i na kladioničarskoj listi za ministarsku fotelju i to sa kvotom 500, koju s njim za istu poziciju deli i narodna poslanica Vjerica Radeta.

Sa kvotom 151, na istoj listi, našao se i folk pevač Aleksandar Vuksanović – Aca Lukas, a tu je ponovo i Željko Mitrović sa kvotom 101.