PLAKAĆETE OD SMEHA KAD PROČITATE: Bivši robijaši su pisali TURISTIČKE KRITIKE ZA ZATVORE!

Zatvor
Foter / Tim Pearce

Da li ste ikada na Fejsbuku napisali kritiku nekog hotela, restorana ili kafića? A zatvora?

 

Mnogi ljudi nikada to nisu učinili, a i ako jesu, reč je bila uglavnom o mestu koje treba zaobilaziti u širokom luku, pa su samo hteli da upozore potencijalne buduće posetioce.

Međutim, Internet ne bi bio toliko zabavan da se na njemu ne dešavaju najneobičnije situacije – poput pisanja kritika za kazneno-popravne zavode!

Svakako ne biste očekivali da neko boravak u zatvoru oceni sa pet zvezdica, ali iznenadićete se. U Velikoj Britaniji ima prilično zatvora čije kritike zvuče bolje od recenzija nekih ugostiteljskih objekata, prenosi portal Lad Bible.

Bivši robijaši fantastično se zabavljaju takmičeći se u tome ko će napisati interesantnije i lepše viđenje kazneno-popravnog zavoda.

Prenosimo vam najzabavnije:

– Hrana je okej radnim danima, ali vikendom je katastrofa. Moglo bi malo da se renovira, ali, sve u svemu, nije tako loše mesto.

– Osoblje je predivno. Hrana bi mogla biti bolja. Rezervisao sam sobu sa pogledom na more i bio sam razočaran jer sam dobio pogled na put. Veliki televizor u sobi, ali nema mini bara.

– Fantastično mesto za noćenje i doručak sa pet zvezdica. Besprekorna satelitska televizija. Hvala na gostoprimstvu, definitivno ću doći ponovo!

– Apsolutni luksuz. Lako je pobeći, ali ko bi to želeo. Besplatna hrana, centralno grejanje, televizije. Sve što je trebalo da uradim jeste da provalim u nekoliko kuća i da budem uhvaćen. Obožavam ovo mesto. Jaka preporuka. Već sam četvrti put ovde.

– Ford je jedan od najboljih ili najbolji zatvor ikada. Na neki sulud način, nedostaje mi to mesto. Bilo je zabavno, naročito kad sam doneo kinesku klopu za sve. Bili su to divni dani.

– Bio sam ovde osamdesetih, svidelo mi se. Tu sam naučio sve o tome kako se postaje uspešan kriminalac.

– Proveo sam produženi vikend ovde. Nema šanse da dobijete pivo – možda je vlasnik Arapin ili tako nešto?? Osoblje je nabusito i većina ostalih posetilaca je iz nekog razloga mrzovoljno. Možda nisu dobili popust prilikom rane rezervacije. Hrana je OK, nutricionistički osmišljena. Soba je bila malo previše otvorena i “kavezasta” za moj ukus, ali pošto sam nudista nije mi smetalo da me osoblje gleda kako se presvlačim. Postoje i fakultatvne aktivnosti poput šivenja poštarskih vreća. Ipak, možda je bilo bolje da sam odseo u lokalnom hotelčiću.loading...