Posle provoda u Beogradu Zagrepčanka izgubila VERENIČKI PRSTEN! Kada se saznalo KOD KOGA JE OSTAO pukla je BRUKA

Devojka je iz Zagreba došla u Beograd da se provede, a onda je pukim slučajem otkriveno šta je zaista radila!

Facebook

Mnogo se govori o “vikend turistima” iz Hrvatske koji dolaze da bi iskusili čari noćnog života Srbije. To su uradile i ove devojke i zapucale iz Zagreba u Beograd kako bi se malo opustile. Međutim, zaboravnost je jedna od njih skupo platila.

Naime, izgubila je verenički prsten u klubu, pa je pisala menadžerima na “WhatsAppu” kako bi joj pomogli da ga nađe. Razgovor je tekao dalje i – otkrilo se ono što nikako nije htela da otkrije.

Facebook

– Prošlu subotu smo frendice i ja bile na devojačkoj u vašem klubu. Iz Zagreba smo inače. Izgubila sam verenički prsten. Da li ste ga slučajno pronašli, puno bi mi značilo? – pita devojka.

Na negativan odgovor osoblja, usledilo je pravo razotkrivanje.

– Malo mi je neprijatno, ali šta da radim, moram da pitam. *** iz Bg, visok, crn oko 35 godina, vozi sivog audija. Poznavao je konobare i dosta ljudi unutra, ako ga slučajno znate dajte mu moj broj molim vas. Prsten i još par stvari su mi ostali kod njega u kolima – otkrila je devojka.

Slika je u trenutku postala viralna, a nesrećnog verenika možemo samo da sažaljevamo, pošto je priča dosad sigurno stigla i do njega.