PRVAK GENIJALAC! U školi je nacrtao jednu slavnu NARODNU PESMU – da li možete da POGODITE KOJU (FOTO)?

Mašta može svašta, a kao pravi dokaz te tvrdnje možemo da uzmemo crtež jednog osnovca iz regiona, koji je na fantastičan način ilustrovao jednu od najpoznatijih pesama ikada.

Facebook/Sarajevska sehara

Učenik prvog razreda jedne škole u BiH, nacrtao je crtež koji je zbog svoje fantastične sadržine, objavljen na Fejsbuk stranici Sarajevska sehara, i koji je odmah po objavljivanju, postao pravi hit u regionu.

Naime, učiteljica je učenicima dala zadatak da nacrtaju tradicionalnu bosanskohercegovačku pesmu sevdalinku, a ovaj mališan je rešio da za temu uzme “Mujo kuje konja po Mesecu”.

– Muzičkoj za prvi razred razred. Zadatak je bio nacrtati sevdalinku. Ne znamo za vas, ali mi mislimo da imamo jedno fenomenalno i nadareno dete među nama – stoji u opisu crteža.

Mališan je nacrtao Muju i konja koji su sleteli na Mesec NASA-inim svemirskim brodom. U pozadini se vidi Zemlja, a prilikom crtanja je toliko pazio na detalje, te i konj ima astronautsko odelo, pa je naravno tu bila i majka, koja je grdila Muju, a koju je on poveo sa sobom, takođe.loading...