SVI URNEBESNI MOMENTI MARKA ĐURIĆA: Snimci zbog kojih se Srbija smejala, plakala, a ponekad i KRSTILA (VIDEO)

Budući ambasador Srbije u Vašingtonu Marko Đurić nije poznat po zavidinoj diplomatskoj karijeri, ali jeste po odanosti predsedniku Vučiću. Osim toga, u javnosti je bio prisutan i zbog gegova, grimasa, smejanja, šala i opšte uzevši ponašanja koje bi trebalo da pokaže kako je u pitanju opušten, narodski čovek.

Printscreen/Kolaž

Je li u tome uspeo – vi procenite. Pet snimka koja slede to dobro ilustruju. Krenimo redom, piše Nova S.

Marko Đurić, vođa skandiranja

U Kosovskoj Mitrovici u oktobru 2017. nastao je jedan od najurnebesnijih snimaka u istoriji naše politike. Oduševljen pozivom predsednika Vučića nakon pobede na izborima, Marko Đurić je povikao: “Aco, Srbine!”

Marko Đurić, dizač nataliteta

U emisiji “Slobodno srpski” u septembru 2018. Marko Đurić napravo je slučajan gaf. A onda je počeo da se smeje… ne zna se koji od ova dva momenta su bila više komentarisana na mrežama.

Marko Đurić, spontani snežni maratonac

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić jednom je poranio kako bi gostovao u Jutarnjem programu RTS-a. Ali ne kao “sav običan svet”! Đurić koji često ističe kako voli da trenira i trči upravo je tako gostovao na javnom servisu – trčeći!

Marko Đurić, namerni letnji maratonac

A kao da “pripreme za maraton” nisu dovoljne, Marko Đurić u junu 2018. trčao je i polumaraton… u Briselu, odmah posle pregovora sa Albacima.

Marko Đurić, dobro pripremljeni tapšač

Ipak, možda ponajviše, Marko Đurić ostaće upamćen kao oduševljeni “tapšač” predsedniku Vučiću.